Erfaringer med suppekuren (7 dages kuren)

Her på siden er der åbnet op for, at alle kan dele deres erfaringer med suppekuren (7 dage kuren). Tip og tricks er meget velkomne, således at alle får så god en oplevelse med suppekuren, og selvfølgelig opnår det ønskede vægttab til følge.

Vi har samlet nogle kommentarer og erfaringer med suppekuren herunder:

Erfaringer og kommentarer til kål suppekuren / hvidkålskuren:

“Jojoh, den virker skam godt nok!

Er lige startet på dag 3 og vægten er gået fra 66,2 til 64,7, så det må man jo sige at være succes. Der er 5 dage tilbage, så jeg håber da på et par kilo mere, selvom jeg nok mest satser på 1,5. Der ryger jo altid mest i starten (= væske) meeeen nu må vi jo se. :)”

“Jeg har været på hvidkålssuppekuren en del gange. Og man taber sig – meget! det højeste jeg har tabt på en uge var 6 kilo, og det mindste var 3,5 kilo. Jeg er glad for kuren, hvis jeg foreksempel ved at jeg skal til et event hvor jeg skal have stram kjole på, så føler jeg mig bedre tilpas hvis jeg er udrenset. Det er ikke et vægttab der holder medmindre du også lever fanatisk bagefter. Og det der med at bruge den som kickstarter tror jeg ikke på. Hvorfor ikke “bare” lægge din kost om nu, i stedet for at pine dig selv igennem en uges suppekur og dræne dig selv for energi. Tja. Du må jo helt selv om det, jeg er hverken for- eller modtaler for den, eftersom jeg også selv er glad for den, men udemærket er klar over at den ikke er sund – kun slankede.”

“Jeg har i hvert fald prøvet en suppekur, en der skulle være en kopi af dem man bruger til patienter der skal tabe sig hurtigt inden operationer.
Jo, man bliver træt af suppen til sidst, men jeg synes ikke det var så slemt.
Jeg kan ikke helt huske hvor meget jeg tabte, tror det var omkring 7 kg. Jeg skulle tabe mig så jeg kunne være i en bestemt kjole til et guldbryllup.
Jeg vil tro at hvis man fortsætter med en sund livsstil med et underskud af kalorier efterfølgende så burde vægttabet holde, men det er ikke noget jeg ville sige man skal gøre for mange gange.
Måske en gang eller to, hvis man står i stampe og man trænger til lidt for at holde motivationen.”

[youtube id=”b0HrGMMEcnY”]

43 Replies to “Erfaringer med suppekuren (7 dages kuren)”

 1. lasse hansen siger: Svar

  lyder sikkert godt – men hvor var opskriften – den fandt jeg aldrig.

  1. Hej Lasse
   Du finder opskriften lige her: http://suppekuren.dk/kaalsuppe-opskrift/
   Eller klik på opskrifter i hovedmenuen.
   mvh
   suppekuren.dk

 2. Må man drikke kaffe (med mælk) under kuren?

  1. Fra 3. dagen må du godt putte skummet mælk i kaffen. (men vi anbefaler at der drikkes the i den uge kuren varer)

 3. Må man godt spise honningmalon?

  1. Ja det må du godt.

 4. Og er det lige meget hvor mange bananer vi spiser

  1. På 3.dagen må du spise op til 8 bananer.

 5. Hvad tænker du om, at man blender suppen med fx. spinat på 2. dagen?

  1. Beklager det sene svar, havde ikke lige set dit spørgsmål! Det tænker jeg er OK, sålænge det kun er spinat.

 6. Anja Hansen siger: Svar

  På min kød dag har jeg valgt at skifte bøf ud med kyllingebryst som jeg brugte som topping på salat samt små tern i suppen, det gav lige suppen lidt andet smag – jeg har syndet lidt på 2. Dag hvor det kun var grøntsager, her blandet jeg 1 stk æg i ( tænkte det var bedre at synde med et sundt æg som falde helt i )

 7. Hej hvor mange gange om dagen skal jeg spise suppen?

  1. Det bestemmer du selv, du skal blot spise suppe mindst en gang om dagen, men du må spise alt det suppe du orker i løbet af dagen.

 8. Josefine siger: Svar

  Hvor længe kan suppen holde? Skal man fryse den ned til ugen?

  1. ca. 3-4 dage i køleskab.

 9. Må man drikke dansk vand.

  1. ja, det må du gerne

 10. Hej,jeg har lige hørt om suppekuren og vil gerne prøve det, men jeg skal snart op til 4 eksaminer, er det en god ide hvis jeg starter med suppekuren nu, eller skal jeg vente til jeg er færdig?
  og hvad med de 8 bananer på 3 dage, er det ikke få meget?får man skade af det? har aldrig spist mere en banan,og spiser heller ikke så meget det.
  Venlig hilsen,
  Najate

  1. Ville nok vente til efter eksamen – du kan godt blive lidt træt. Det med bananerne er blot et tilbud . du skal ikke spise 8.

 11. hej igen, jeg har glemt at spørge om sukker tabelletter, må jeg bruge dem i kaffe,fordi jeg har aldrig drukket kaffe uden sukker?
  på forhånd tak

  1. Det er desværre ikke en del af kuren. Men du bestemmer jo selv ;o)

 12. Kan man bytte om på dag 5 og 6, hvis man er inviteret til en fest og det derfor vil være mindre opsigtsvækkende med maden den dag?

  1. Det bestemmer man jo selv, men hvis du ønsker den maksimale effekt, så skal planen følges ;o)

 13. Hej .. Må man gerne tilføje så meget salt og peber man ønsker til suppen ? 🙂

  Venlig hilsen
  Merna

  1. Beklager det sene svar, men ja det må du godt. (dog salt i begrænsede mængder ;o))

 14. Kan man afslutte kuren på dag 5-6?
  Jeg startede med suppen til aftensmad søndag, og skal egentlig “bare” kunne være i en kjole på lørdag.
  Er det vigtigt at man starter fra morgenen en dag, eller tæller jeg i dag, som dag ét selv om jeg først startede til aften?

  1. Beklager det sene svar. Det kan man godt. Men vi anbefaler altid at man følger kuren i alle 7 dage for at få det fulde udbytte.

 15. Pernille Schjønning siger: Svar

  Hej, jeg er i gang med 3 dagen for suppekuren, og har et spørgsmål til dagen imorgen (dag 4). Der står at: ” Bananer og skummetmælk. Spis tre bananer og drik mest muligt vand denne dag sammen med suppen. Bananer og mælk har mange kalorier og kulhydrater. Netop denne dag har din krop brug for kalium, kulhydrater, proteiner og kalcium for at mindske trangen til søde sager.” Mit spørgsmål er så om der skal spises proteiner også i morgen eller om det er mæleproteinet fra mælken der refereres til?

 16. Britt Jensen siger: Svar

  Må man spise frugt og grøntsager hele ugen? Venlig hilsen Britt

  1. Beklager det sene svar! Du må kun spise frugt og grøntsager de dage det er nævnt i madplanen.

 17. Katrin E. Krause siger: Svar

  Kommer til dag 5 og 6 i morgen, der står oksekød og bøf. Skal man spise det rå ??? der står i bemærkningerne efter ugeplanen ” ingen stegt Mad ” , ellers går det fint med kuren

  1. Nej, bøffen må godt steges – dog i så lidt fedtstof som muligt! Og dejligt at det går godt med kuren ;o)

 18. Der står at man må drikke Tranebær juice. Men jeg har købt noget tranebær saft der skal blandes op. Der er økologisk men kan se der er rørsukker i. Må jeg godt drikke det?

  1. Tænker at der nok er for meget sukker i… tranebær juice er sukkerfri.

 19. Jeg er nu på 7-dagen og jeg har kun tab mig 2kg ialt. Forstår ingenting!? Har fulgt kuren til punkt og prikke, selv nytårsaften. Har du erfaringer med det? Jeg er stoppet med at ryge for 4 uger siden, kan det virkelig have noget med det at gøre?

 20. Helle Odgaard Knold siger: Svar

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve suppekuren, men har et problem med bananer, (jeg får mavekramper)
  kan jeg evt. spise HUSK til eller andet fiber sammen med bananerne, så kramperne ikke er så slemme

 21. Har et spørgsmål vedr. den bagte kartoffel. Må man kun spise den ene dag ?

 22. Heidi Højbo Hansen siger: Svar

  Hej
  På 4. Og 5. Dagen står der intet om frugt eller grøntsager? Betyder det jeg de 2 dage ikke må spise noget af det?
  Mvh Heidi

 23. Jeg er nu på fjerdedagen. Følger kuren slavisk (og endda spist lidt i underkanten af, hvad man må). 2. dag havde jeg tabt 700 gram, 3. dag havde jeg taget 200 GRAM PÅ og 3. yderligere 200 gram på. Jeg har løbet 5 km eller cyklet 30 km hver dag. Spist fx. 2 gulerødder og lidt peberfrugt og 2x suppe på grøntsagsdagen. Hvad går galt?

  1. PS Motionen er normal for mig.

 24. Hver meget mælk skal man drikke på 4 dagen? Der står 3 bananer , men ikke hvor meget mælk? Og – jeg drikker normalt laktosefri mælk, men det er minimælk . Skummetmælk fås ikke laktosefri?? Så hvor meget mælk, og går det med minimælk da det er lactosefri??

 25. Hej
  Jeg er lige startet på suppekuren og vil høre om i også taber jer tydeligt i centimeter eller er det mere på vægten det ses.

  1. Hej Deena
   Vi er også i gang herhjemme og det ses tydeligt på mig, at jeg har tabt mig 4 kilos penge.

Skriv et svar